Search Site
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Gratisverzending > € 50,-
   daaronder slechts € 5,95
  • Vóór 15.00 uur besteld
   = morgen in huis
  • Achteraf betalen
   Kopen zonder risico
  • Retour aanmelden binnen 14 dagen na ontvangst *
  • Geen e-mail ontvangen? Check de SPAM-filter

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wildcamera’s 

Het ‘op de gevoelige plaat vastleggen’ van wilde dieren kan knap lastig zijn. Bij de zachtste verstoring kiezen ze het hazenpad, en zijn ze verdwenen. Om toch plaatjes te kunnen schieten zonder de arme beestjes neer te knallen, is de wildcamera uitgevonden. Deze camera’s zijn voorzien van een bewegingssensor die bij de kleinste beweging begint op te nemen. Dit scheelt u uren, zo niet dagen speur- en fotografeerwerk. De batterijen van wildcamera’s hebben namelijk een erg lange levensduur, en kunnen gemakkelijk aan een boom vastgebonden worden. Als u eenmaal weet waar de dieren vaak langskomen is het een fluitje van een cent om het dier op beeld vast te leggen.

Het geheugen van een olifant 

Wildcamera’s zouden een stuk minder handig zijn als u iedere dag de geheugenkaart leeg zou moeten halen. Daarom hebben deze camera’s geheugenkaarten waarmee u weken- of soms wel maandenlang beeldmateriaal kunt verzamelen. Sommige modellen hebben zelfs de mogelijkheid om via het telefoonnetwerk de foto’s en video’s naar uw e-mailadres te sturen. Er moet natuurlijk wel een simkaart geïnstalleerd worden.

Gecamoufleerd met een wildcamera 

Omdat wildcamera’s natuurlijk vooral in de natuur gebruikt worden, is het bestand zijn tegen iedere weersomstandigheid een onmisbare eigenschap. De sterke behuizing kan goed tegen stootjes en is waterdicht. Ook zijn de camera’s voorzien van schutkleuren, zodat ze haast niet opvallen tegen een achtergrond van bomen en struikgewas. Dit voorkomt niet alleen dat de dieren afgeschrikt worden, maar ook dieven worden voor de gek gehouden. Een wildcamera wordt toch vaak voor langere periodes achtergelaten, en het zou eeuwig zonde zijn van uw tijd en moeite als uw aankoop ontvreemd zou worden.