Search Site
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Gratisverzending > € 50,-
   daaronder slechts € 5,95
  • Vóór 15.00 uur besteld
   = morgen in huis
  • Achteraf betalen
   Kopen zonder risico
  • Retour aanmelden binnen 14 dagen na ontvangst *
  • Geen e-mail ontvangen? Check de SPAM-filter

SiOnyx

 •  

  Vóór 15:00 besteld, morgen in huis * Afwijkende levertijden  

  Snelle verzending - Eenvoudig retourneren

SiOnyx is een op silicium gebaseerd fotonica-bedrijf dat gepatenteerde CMOS-beeldsensoren met ultralicht licht en hoogwaardige nachtzichtcamerasystemen ontwikkelt en produceert. Deze sensoren verbeteren de prestaties van lichtdetectieapparaten die algemeen worden gebruikt in commerciële, industriële, medische en defensiegerelateerde toepassingen aanzienlijk.

Het bedrijf is er trots op samen te werken met het Amerikaanse ministerie van Defensie (DoD). SiOnyx heeft de Amerikaanse regering (defensie en inlichtingen) ondersteund met geavanceerde beeld- en cameratechnologie en heeft onlangs een contract van ~ $ 20 miljoen gekregen van het Amerikaanse leger voor de levering van digitale nachtzichtcamera's voor het veelgeprezen IVAS-programma (Integrated Visual Augmentation System) .

Aurora is de commercieel verkrijgbare en bekroonde nachtzichtcamera van het bedrijf, ontwikkeld voor gebruik door de consument. Dit kleine, lichtgewicht en volledig digitale camerasysteem kan presteren in maanloze sterrenlichtomstandigheden, vergelijkbaar met de tactische analoge visie van Gen II voor nachtzicht. De Aurora wordt het meest gebruikt door buitenmensen, wetshandhavers, zoek- en reddingsdiensten, uitvoerende bescherming en zeelieden over de hele wereld. SiOnyx werkt ook samen met OEM's om geavanceerde beeldtechnologie voor aangepaste toepassingen te leveren. Het bedrijf biedt sensor- en cameramodules die door de klant kunnen worden geconfigureerd en aangepast om te voldoen aan een groot aantal gespecialiseerde toepassingen.