Search Site
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Gratisverzending > € 50,-
   daaronder slechts € 5,95
  • Vóór 15.00 uur besteld
   = morgen in huis
  • Achteraf betalen
   Kopen zonder risico
  • Gratis retour 
   binnen 30 dagen

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Wanneer u niet 100% tevreden bent over uw aankoop dan kan u de aankoop tot 15 kalender dagen na ontvangst zonder opgave van reden aanmelden voor retour. U heeft na aanmelding van de retour nogmaals 15 kalenderdagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product onbeschadigd met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en onbeschadigde verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is. Indien de bestelling beschadigd is kunnen wij kosten in rekening brengen.

 

Zijn er kosten aan het retourneren verbonden?

Nee, wij willen alleen tevreden klanten. Bent u dus niet tevreden over uw aankoop dan zijn de de kosten voor het retourneren (zgn. retourneerkosten) voor onze rekening mits onze retour procedure gevolgd wordt.

 

Mag ik mijn bestelling ten alle tijde retour sturen?

U heeft het recht uw bestelling binnen 15 kalender dagen te retourneren. Het recht op restitutie vervalt na 15 dagen, waarna de wettelijke garantieperiode in werking treedt. Na aanmeding van uw retour heeft u nog eens 15 kalaneder dagen de tijd uw aankoop naar ons retour te sturen. De bestelling dient onbeschadigd te zijn. Indien de bestelling beschadigd is kunnen wij kosten in rekening brengen.

 

Hoe stuur ik mijn artikelen retour?

Via onderstaande link kan u een gratis retourlabel aanvragen:
Klik hier om een gratis retourlabel aan te vragen.

U dient de verkregen factuur of pakbon mee te sturen met uw retour. De factuur heeft u ontvangen per e-mail, de pakbon is met de bestelling meegezonden.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor Herroeping. U kunt dit formulier gebruiken om binnen 15 dagen de koop te ontbinden.

 

Hoe snel wordt mijn retour verwerkt?

Wanneer U een product retour stuurt wordt deze binnen 14 werkdagen in behandeling genomen en verwerkt. Om uw retour zo snel mogelijk te verwerken, is het noodzakelijk dat U de aangegeven procedure volgt en de factuur mee zendt.