Search Site
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Gratisverzending > € 50,-
   daaronder slechts € 5,95
  • Vóór 15.00 uur besteld
   = morgen in huis
  • Achteraf betalen
   Kopen zonder risico
  • Retour aanmelden binnen 14 dagen na ontvangst *
  • Geen e-mail ontvangen? Check de SPAM-filter

 •  

  Vóór 15:00 besteld, morgen in huis * Afwijkende levertijden  

  Snelle verzending - Eenvoudig retourneren

Nachtkijkers 

Voor de nachtelijke avonturiers is een normale verrekijker niet geschikt. Door de toegepaste technieken kunt u uw hobby met een nachtkijker net zo goed ‘s nachts uitvoeren. Voor vogelliefhebbers is dat bijvoorbeeld handig om uilen en andere nachtvogels te spotten. Maar ook natuurfotografen hebben er erg veel baat bij, omdat er ‘s nachts een heel ander schouwspel te bewonderen is in de dierenwereld. Zonder nachtkijker is het lastig om alles gedetailleerd te kunnen zien.

Infrarood nachtkijker 

Om ervoor te zorgen dat onze menselijke ogen nachtvisie te geven, worden er verschillende methodes toegepast. Een nachtkijker is praktisch altijd voorzien van een relatief grote uittredepupil. Dit is het lichtcirkeltje u vanuit de kijker met uw oog kunt zien. Zoals u wellicht weet, vergroten onze pupillen automatisch in het donker, zodat er meer licht binnenvalt. Dit werkt hetzelfde met nachtkijkers! Verder wordt er tegenwoordig gebruikt gemaakt van infraroodsensoren om het beeld nog meer te verduidelijken. Infrarood is een vorm van licht die mensen niet waar kunnen nemen. Alles met een temperatuur boven de -268 °C geeft infraroodstraling af. Met speciale apparatuur wordt deze straling omgezet naar een beeld dat wel waarneembaar is met menselijke ogen.

Veilige nachten 

U kunt uw nachtkijker ook gebruiken om in het donker uw terrein goed te kunnen overzien. Stel dat u gerommel hoort, en niet weet wat het kan zijn. Met een digitale nachtkijker kunt u duidelijk zien wat er gaande is op uw erf. De beschikking over zicht in het donker geeft een geweldig veilig gevoel. Zo bent u altijd een stapje voor op iedere inbreker of andere kwaadwillenden.

Een nachtkijker bij VerrekijkerGigant kopen 

Er zijn vele soorten nachtkijkers op de markt beschikbaar. Tegenwoordig zijn er zelfs modellen waarmee u kunt filmen! Er zijn night vision goggles op uw hoofd dragen, en night vision scopes voor op een geweer te monteren. U kunt bij ons meerdere topmerken vinden, zoals YukonLuna Optics en Bresser. Stuk voor stuk hebben zij allerlei goede nachtkijkers, die allemaal hun eigen kwaliteiten hebben.

Meer Informatie? lees: Advies nachtkijker kopen