Search Site
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Gratisverzending > € 50,-
   daaronder slechts € 5,95
  • Vóór 15.00 uur besteld
   = morgen in huis
  • Achteraf betalen
   Kopen zonder risico
  • Retour aanmelden binnen 14 dagen na ontvangst *
  • Geen e-mail ontvangen? Check de SPAM-filter

Discovery

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Discovery Channel informeert, vermaakt en inspireert zijn publiek over de hele wereld over de wereld in al zijn verwondering, diversiteit en verbazing. Discovery Channel biedt miljoenen mensen de kans om te ontdekken en hun nieuwsgierigheid te bevredigen. Discovery Channel biedt een meeslepende mix van verhalen in verschillende genres, waaronder wetenschap en technologie, ontdekkingen, avontuur, geschiedenis en een kijkje achter de schermen bij de mensen, plaatsen en organisaties die de wereld waarin we leven vormgeven en delen.

Met trots presenteren wij de Discovery optics-serie, geproduceerd door Levenhuk en ondersteund door Discovery.

Ontdekkings Optiek
Een sterk verlangen naar iets nieuws is niet voldoende voor een geslaagde verkenning van de wereld. Er zijn ook robuuste en functionele apparaten nodig. Een verrekijker of een spotting scope om de schoonheid van de natuur en de steden te bestuderen. Een microscoop voor het observeren van kleine wezens in de microwereld. Een telescoop om de diepten van het heelal te bestuderen. Discovery biedt u dit alles en nog veel meer.

De Discovery optiek biedt ons de mogelijkheid om onze wereld in al zijn verscheidenheid te verkennen: van de meest nabije tot de meest verre objecten. Het is gemakkelijk het juiste toestel te kiezen omdat het assortiment van het merk vele modellen omvat, zodat zowel een beginner als een ervaren gebruiker een geschikt toestel zal kunnen vinden.

Ontdekkings Telescopen
De ruimte zit vol met spannende en interessante dingen, maar die zijn met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Zelfs de maan, het astronomische object dat het dichtst bij ons staat, komt in een heel ander licht te staan wanneer je ze door een telescoop bekijkt. Discovery Telescopes zijn refractors en reflectors waarmee u de planeten van het zonnestelsel en hun satellieten, verre melkwegstelsels, nevels, sterrenhopen, meteorenregens en kometen kunt waarnemen. Het assortiment omvat ook compacte telescopen die handig zijn om mee te nemen op reis. Sommige modellen worden geleverd met het kennisboek "Leegte zonder leegte".

Ontdekkingsmicroscopen
Terwijl astronomische waarnemingen afhankelijk zijn van de weersomstandigheden, kunt u de microwereld op elk moment en onder alle weersomstandigheden bestuderen. Het belangrijkste is dat je een betrouwbaar optisch instrument hebt. Discovery Microscopen zijn ontworpen voor studie-, hobby- en werkdoeleinden. Discovery Microscopen met een LCD scherm zijn een uitkomst voor een geoloog, dierenarts, numismaticus, juwelier, en vele andere specialisten. Biologische microscopen van dit merk, met inbegrip van digitale, voldoen gemakkelijk aan de behoeften van zowel amateurs als professionals. Het gamma omvat de eenvoudigste microscopen tot de meer geavanceerde. De optiek is gemaakt van kunststof of achromatisch glas, de microscopen hebben onder- en gecombineerde verlichting, fijne of grove scherpstelling, ze worden gevoed door een netvoeding of batterijen, en hun behuizing is gemaakt van kunststof of metaal. Veel van de microscopen worden geleverd met het "Invisible World" kennisboek.

Ontdekkingszoekende telescopen
Spotting scopes worden meestal gebruikt voor de jacht en het observeren van de natuur. Discovery-spottingkijkers vormen hierop geen uitzondering, vooral omdat ze maximaal geschikt zijn voor deze doeleinden. Elke spotting scope wordt geleverd met een statief dat het mogelijk maakt hem te installeren waar u maar wilt. Het oculair is uitgerust met een zonnekap, die onmisbaar is op een zonnige dag, want hij beschermt tegen zijdelingse schittering. De vergroting is instelbaar, zodat u het instrument zowel voor visuele waarnemingen als voor richten kunt gebruiken. Het schuin geplaatste oculair vergemakkelijkt de waarneming van objecten die zich hoog bevinden, bijv. vogels. De kit bevat een etui om de verrekijker te dragen en op te bergen.

Ontdekkingsverrekijker
Waar kan een verrekijker van pas komen? Bijna overal. Tijdens de jacht helpt een veldverrekijker u bij het opsporen van wild en het nemen van een doeltreffend schot. Tijdens een wandeltocht kan hij u helpen bergpaden en oversteekplaatsen te vinden. Ook een wandeling in het park wordt een stuk aangenamer als u een compacte toeristenverrekijker meeneemt: u kunt er vogels en de natuur door observeren. Ontdekkingsverrekijkers zijn modellen voor diverse doeleinden. Sommige modellen kunnen drijven, zodat u ze nooit zult verliezen of beschadigen door water.

De Discovery optiek heeft een handig ontwerp en een robuuste behuizing, evenals een aantrekkelijke trade dress. Elk artikel wordt geleverd in een charmante doos die leuk is om cadeau te geven en te krijgen.