Search Site
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Gratisverzending > € 50,-
   daaronder slechts € 5,95
  • Vóór 15.00 uur besteld
   = morgen in huis
  • Achteraf betalen
   Kopen zonder risico
  • Retour aanmelden binnen 14 dagen na ontvangst *
  • Geen e-mail ontvangen? Check de SPAM-filter

Carson

 •  

  Vóór 15:00 besteld, morgen in huis * Afwijkende levertijden  

  Snelle verzending - Eenvoudig retourneren

Bij Carson Optical hebben we meer dan 28 jaar ervaring op het gebied van optiek. In die tijd heeft het bedrijf een groeiend team van geweldige ingenieurs en technici samengesteld die altijd met passie en toewijding hebben gewerkt aan één enkel doel: het continu verbeteren van de ervaring van onze klanten. In dit streven is de productiecatalogus van het bedrijf in de loop der jaren enorm uitgebreid en omvat nu een enorm scala aan producten die nu aan zo ongeveer elke behoefte kunnen voldoen en aan bijna elke eis die klanten aan het bedrijf kunnen stellen. Het Carson-assortiment is nu te vinden in een groot aantal outletwinkels, waaronder sportwinkels, kantoorboekhandels, hypermarkten, apotheken en zelfs doe-het-zelfwinkels.

Momenteel is Carson Optical gevestigd in Ronkonkoma, Long Island, waar het bedrijf beschikt over een ultramodern R&D-lab voor prototype-ontwikkeling en een productiecentrum dat is uitgerust met de nieuwste CNC-machines, 3D-printers voor diverse materialen en een optisch meetlaboratorium. Met de ondersteuning van deze ultramoderne apparatuur is ons zeer gemotiveerde team van ontwikkelaars en ontwerpers in staat om zelfs de allernieuwste conceptideeën om te zetten in volwassen marktklare producten voor ons steeds groeiende klantenbestand.

Het is dan ook geen verrassing dat Carson in de loop der jaren een uitgebreid portfolio van meer dan honderd patenten heeft opgebouwd, variërend van eenvoudige vergrootglazen tot de meest complexe optische testmethoden. Deze portefeuille getuigt van de grenzeloze toewijding en vindingrijkheid die dit bedrijf heeft achtergelaten op het gebied van optische instrumenten.


Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)