Search Site
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Gratisverzending > € 50,-
   daaronder slechts € 5,95
  • Vóór 15.00 uur besteld
   = morgen in huis
  • Achteraf betalen
   Kopen zonder risico
  • Retour 
   binnen 30 dagen
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Altijd goed zicht met deze nachtkijkers van SiOnyx

donderdag 30 september 2021 11:21:10 Europe/Paris

SiOnyx kennen we van de gepatenteerde ultra low-light sensortechnologie. Daardoor is het effectief mogelijk ook ’s nachts in kleur op grote afstand helder te zien. Zo zijn deze nachtkijkers ideaal voor in het bos. Mede dankzij de aurora’s op een golflengte van 1100nm is het zicht onvoorstelbaar. Deze technologie zorgt ervoor dat het merk zich op verschillende punten de beste van de markt kan noemen. We hebben daarom drie verschillende nachtkijkers met elkaar vergeleken: de Aurora Standard, Aurora Pro en de Aurora Pro Explorer Kit.

Lees meer
Geplaatst in Nachtkijker door Klaas Oostendorp

De uittredepupil, coating en onderhoud bij een Verrekijker

vrijdag 18 juni 2021 15:36:44 Europe/Paris

De diameter van het licht dat uit de verrekijker komt en tegen jouw oog aan zit wordt ook wel de uittredepupil genoemd. 

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

Het schemergetal van de verrekijker

vrijdag 18 juni 2021 15:33:17 Europe/Paris

Iets anders waar je op moet letten bij het aanschaffen van een nieuwe verrekijker, is het schemergetal. Dit getal zegt, zoals de naam al doet vermoeden, iets over de kwaliteiten van de verrekijker wanneer je in een iets donkere omgeving bent.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

De spotting scope, basis informatie

vrijdag 18 juni 2021 15:31:58 Europe/Paris

Er is ook nog een speciale categorie verrekijkers, namelijk de spotting scopes. Dit model lijkt heel erg op een telescoop, maar het zit eigenlijk een beetje tussen een verrekijker en een telescoop in. 

Lees meer
Geplaatst in Spotting scope door Klaas Oostendorp

Verrekijkers, de basis informatie

vrijdag 18 juni 2021 15:29:48 Europe/Paris

Wanneer je een nieuwe verrekijker wilt hebben, zijn er natuurlijk een aantal dingen waar je op moet letten. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je kijkt naar de getallen van een verrekijker. Hieraan kun je namelijk zien hoe ver je kunt kijken en wat de diameter van de lens is. Daarnaast zijn er ook nog andere dingen waar je op moet letten wanneer je een nieuwe verrekijker gaat kopen. Deze staan hieronder voor je uitgelegd zodat jij precies weet voor welke verrekijker je moet gaan.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

De vernieuwde Kowa YFII serie leverbaar vanaf 1 december

dinsdag 17 november 2020 08:28:55 Europe/Paris

De vernieuwde Kowa YFII serie bestaat uit twee modellen: de 6x30 en 8x30. De YFII is volledig waterdicht en gasgevuld, beschikt over multi-coating objectieven met Kowa Repelling technologie en heeft een gezichtsveld van resp. 140 en 131 meter. De YFII is uitgevoerd in een onopvallende groene kleur en voorzien van een aansluiting voor uw statief (middels de speciale adapter).

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

Een goede kijker? Vortex!

maandag 16 november 2020 11:01:11 Europe/Paris

Bent u op zoek naar een verrekijker, richtkijker of spotting scope?

En weet u, net als veel mensen, niet goed waar u moet beginnen en hoe u dit moet aanpakken? Leest u dan vooral verder. Het hoeft namelijk helemaal niet ingewikkeld te zijn. Hoewel er veel verschillende merken bestaan, kan er maar één de beste zijn en dat is Vortex. Als u kiest voor een product van Vortex, bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

Uw eerste verrekijker

maandag 16 november 2020 10:56:33 Europe/Paris

Staat u op het punt om uw eerste verrekijker aan te schaffen?

Dan heeft u vast al het nodige onderzoek verricht. Hierbij heeft u waarschijnlijk al ontdekt dat de wereld van de optiek wordt beheerst door verschillende ingewikkelde begrippen. Om een goede keuze te kunnen maken voor uw eerste verrekijker is het van belang dat u enigszins op de hoogte bent van bepaalde technische termen. Hieronder leest u daarom meer over de belangrijkste hiervan.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

Bresser: voor iedereen de beste kijker

maandag 5 oktober 2020 13:34:54 Europe/Paris

Bent u opzoek naar de beste verrekijker? Of de beste spotting scope? Dan kan het zijn dat u overspoeld raakt door de verschillende soorten, maten en merken die worden aangeboden. Dat is goed te begrijpen, maar uw zoektocht kan gelukkig vanaf vandaag eindigen. Het merk Bresser biedt alle soorten kijkers, geschikt voor veel verschillende doelen. Hierbij bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Met een product van Bresser hebt u het pas écht goed gezien.Lees meer
Geplaatst in Verrekijker Telescopen Nachtkijker Spotting scope Microscoop door Klaas Oostendorp

Alles wat u moet weten over de richtkijker

dinsdag 22 september 2020 13:39:20 Europe/Paris

Als fanatiek jager wilt u natuurlijk niets liever dan in één keer raak schieten. Helaas is dat niet altijd eenvoudig. Met name als uw prooi zich op grote afstand van u bevindt kan het lastig zijn om goed te richten en in één keer succes te hebben. Een richtkijker is een handig instrument dat u hierbij wellicht kan helpen. Het biedt natuurlijk geen garantie dat uw eerste schot raak is, maar een richtkijker vergroot wel uw kansen. Hieronder leest u meer over de richtkijker en waar u op moet letten als u er één wilt aanschaffen.

Lees meer
Geplaatst in Richtkijker door Klaas Oostendorp
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5