Search Site
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Gratisverzending > € 50,-
   daaronder slechts € 5,95
  • Vóór 15.00 uur besteld
   = morgen in huis
  • Achteraf betalen
   Kopen zonder risico
  • Retour 
   binnen 30 dagen
  • Bezoek ook 
   Jachtkleding.be
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

De vernieuwde Kowa YFII serie leverbaar vanaf 1 december

dinsdag 17 november 2020 08:28:55 Europe/Paris

De vernieuwde Kowa YFII serie bestaat uit twee modellen: de 6x30 en 8x30. De YFII is volledig waterdicht en gasgevuld, beschikt over multi-coating objectieven met Kowa Repelling technologie en heeft een gezichtsveld van resp. 140 en 131 meter. De YFII is uitgevoerd in een onopvallende groene kleur en voorzien van een aansluiting voor uw statief (middels de speciale adapter).

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

Een goede kijker? Vortex!

maandag 16 november 2020 11:01:11 Europe/Paris

Bent u op zoek naar een verrekijker, richtkijker of spotting scope?

En weet u, net als veel mensen, niet goed waar u moet beginnen en hoe u dit moet aanpakken? Leest u dan vooral verder. Het hoeft namelijk helemaal niet ingewikkeld te zijn. Hoewel er veel verschillende merken bestaan, kan er maar één de beste zijn en dat is Vortex. Als u kiest voor een product van Vortex, bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

Uw eerste verrekijker

maandag 16 november 2020 10:56:33 Europe/Paris

Staat u op het punt om uw eerste verrekijker aan te schaffen?

Dan heeft u vast al het nodige onderzoek verricht. Hierbij heeft u waarschijnlijk al ontdekt dat de wereld van de optiek wordt beheerst door verschillende ingewikkelde begrippen. Om een goede keuze te kunnen maken voor uw eerste verrekijker is het van belang dat u enigszins op de hoogte bent van bepaalde technische termen. Hieronder leest u daarom meer over de belangrijkste hiervan.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

Bresser: voor iedereen de beste kijker

maandag 5 oktober 2020 13:34:54 Europe/Paris

Bent u opzoek naar de beste verrekijker? Of de beste spotting scope? Dan kan het zijn dat u overspoeld raakt door de verschillende soorten, maten en merken die worden aangeboden. Dat is goed te begrijpen, maar uw zoektocht kan gelukkig vanaf vandaag eindigen. Het merk Bresser biedt alle soorten kijkers, geschikt voor veel verschillende doelen. Hierbij bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Met een product van Bresser hebt u het pas écht goed gezien.Lees meer
Geplaatst in Verrekijker Telescopen Nachtkijker Spotting scope Microscoop door Klaas Oostendorp

Kowa Spotting Scope en Verrekijker voor onderweg

woensdag 12 augustus 2020 10:41:23 Europe/Paris

Kowa On the Road kit

De Kowa On the Road kit is de ideale kit voor onderweg. Of je nu een stad bezoekt of een wereldreis, de compacte Kowa TSN-501 Spotting scope en Kowa SV25 8x25 verrekijker mogen niet ontbreken. De spotting scope weegt maar liefst 400 gram terwijl de verrekijker met  260 gram zonder problemen gedragen kan worden. 

In deze voordelige set zijn zowel de verrekijker als de spotting scope uitgerust met een beschermtas.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker Spotting scope door Klaas Oostendorp

De Konus verrekijker Explo 10x25 is een zeer voordelige verrekijker met robijnrode coating. Compleet geleverd met tas en accessoires. 

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

Alle begrippen die u moet kennen over de verrekijker

woensdag 15 juli 2020 10:16:35 Europe/Paris

Als u een verrekijker wilt aanschaffen is het van belang dat u onderzoek doet naar de opties die u heeft. Er bestaan kijkers in verschillende soorten en maten met zeer uiteenlopende prijzen. Bij dit onderzoek loopt u waarschijnlijk ook tegen de nodige ingewikkelde technische termen aan. Aan het principe van een verrekijker ligt immers ook een ingewikkeld natuurkundig proces ten grondslag. Natuurlijk hoeft u dit natuurkundige proces niet geheel te begrijpen, maar het kan wel handig zijn om een aantal veel voorkomende technische termen te kennen. Daarom volgt hieronder een uitleg van een aantal belangrijke vaktermen.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

De verrekijker en zijn werking

vrijdag 3 juli 2020 13:47:54 Europe/Paris

Met twee ogen kunt u veel zien, maar soms is dat simpelweg niet genoeg. In deze gevallen kan een verrekijker uitkomst bieden. Hiermee kunt u het beeld dat u ziet namelijk van vele malen dichterbij bekijken dan met het blote oog. Dit kan handig zijn tijdens het spotten van vogels, op safari of als u de overburen van dichterbij wilt bekijken. Dan volgt de vraag: welke soort moet u hebben? Op deze vraag bestaat geen eenduidig antwoord, omdat er veel verschillende soorten bestaan. Hieronder leest u meer over een aantal van deze soorten en de werking van de verrekijker.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

De Verrekijkergigant heeft nu ook de Vortex Razor UHD-serie verrekijkers van Vortex op voorraad. 

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

Junior Sets bij de verrekijkergigant kopen

zaterdag 9 mei 2020 11:57:44 Europe/Paris

De leukste producten voor de kleine natuur-ontdekkers vindt u vanaf nu eenvoudig op één plek

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3