Search Site
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Gratisverzending > € 50,-
   daaronder slechts € 5,95
  • Vóór 15.00 uur besteld
   = morgen in huis
  • Achteraf betalen
   Kopen zonder risico
  • Retour aanmelden binnen 14 dagen na ontvangst *
  • Geen e-mail ontvangen? Check de SPAM-filter
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Konus Maksutov-Cassegrain Telescoop Motormax-90 90/1200

vrijdag 24 juli 2020 09:51:20 Europe/Paris

De Konus Motormax-90 is een compacte maksutov-cassegrain telescoop. Dit wil zeggen dat de telescoop gebruikmaakt van zowel spiegels als lenzen. De volgmotor zorgt ervoor dat het object in de ruimte automatisch wordt gevolgd. De Motormax-90 telescoop heeft een vergroting van 20x tot 180x. Observeer planeten en kometen, zoals de maan en saturnus.

Lees meer
Geplaatst in Telescopen door Klaas Oostendorp

Alle begrippen die u moet kennen over de verrekijker

woensdag 15 juli 2020 10:16:35 Europe/Paris

Als u een verrekijker wilt aanschaffen is het van belang dat u onderzoek doet naar de opties die u heeft. Er bestaan kijkers in verschillende soorten en maten met zeer uiteenlopende prijzen. Bij dit onderzoek loopt u waarschijnlijk ook tegen de nodige ingewikkelde technische termen aan. Aan het principe van een verrekijker ligt immers ook een ingewikkeld natuurkundig proces ten grondslag. Natuurlijk hoeft u dit natuurkundige proces niet geheel te begrijpen, maar het kan wel handig zijn om een aantal veel voorkomende technische termen te kennen. Daarom volgt hieronder een uitleg van een aantal belangrijke vaktermen.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

Alles wat u moet weten over de spotting scope

donderdag 9 juli 2020 22:32:53 Europe/Paris

Wanneer u een voorwerp in de verte nog beter wilt bekijken dan uw verrekijker u toestaat, bent u waarschijnlijk wel geïnteresseerd in een spotting scope. Deze heeft namelijk een nog sterkere vergroting dan de meeste verrekijkers. Met de spotting scope kunt u niet alleen het overvliegende vliegtuig goed zien, maar zelfs de helderblauwe ogen van de piloot. Hieronder vindt u meer informatie over dit handige instrument.Lees meer
Geplaatst in Spotting scope door Klaas Oostendorp

De verrekijker en zijn werking

vrijdag 3 juli 2020 13:47:54 Europe/Paris

Met twee ogen kunt u veel zien, maar soms is dat simpelweg niet genoeg. In deze gevallen kan een verrekijker uitkomst bieden. Hiermee kunt u het beeld dat u ziet namelijk van vele malen dichterbij bekijken dan met het blote oog. Dit kan handig zijn tijdens het spotten van vogels, op safari of als u de overburen van dichterbij wilt bekijken. Dan volgt de vraag: welke soort moet u hebben? Op deze vraag bestaat geen eenduidig antwoord, omdat er veel verschillende soorten bestaan. Hieronder leest u meer over een aantal van deze soorten en de werking van de verrekijker.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

De Strike Eagle 1-6x24 SFP AR-BDC3 MOA van Vortex is een richtkijker voor korte en middellange afstanden. De richtkijker beschikt over een verlicht AR-BDC3 dradenkruis en beschikt over een Second Focal Plane.

Deze Vortex-richtkijker is vervaardigd uit één massief blok aluminium van vliegtuigkwaliteit. Dit maakt de Strike Eagle zeer sterk, terwijl deze nog steeds erg lichtgewicht is. Deze robuuste constructie is bestand tegen grote terugslagen. Omdat de richtkijker uit één stuk is vervaardigd, wordt de nauwkeurigheid verbeterd en worden de prestaties zichtbaar geoptimaliseerd.

Lees meer
Geplaatst in Richtkijker door Klaas Oostendorp

De Verrekijkergigant heeft nu ook de Vortex Razor UHD-serie verrekijkers van Vortex op voorraad. 

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

De Vortex Richtkijker Strike Eagle, nieuw in het assortiment

maandag 18 mei 2020 07:12:09 Europe/Paris

De Vortex Richtkijker Strike Eagle is de ideale richtkijker om je lange-afstandsspel te verbeteren. De Strike Eagle geeft je meer dan je nodig hebt voor minder dan je zou verwachten. 

Lees meer
Geplaatst in Richtkijker door Klaas Oostendorp

Junior Sets bij de verrekijkergigant kopen

zaterdag 9 mei 2020 11:57:44 Europe/Paris

De leukste producten voor de kleine natuur-ontdekkers vindt u vanaf nu eenvoudig op één plek

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

Profiteer van de Bresser Premium Garantie

zaterdag 18 april 2020 10:48:12 Europe/Paris

Bresser neemt u uw zorgen uit handen met de Bresser Premium Garantie. Bresser staat al meer dan 60 jaar voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en staat bekend om zijn klantenservice, die bijzonder veel waarde hecht aan pre- en after-sales service. Alleen wanneer u tevreden bent over de producten van Bresser zijn zij tevreden!

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker Spotting scope door Klaas Oostendorp

NATIONAL GEOGRAPHIC ZOOMAR 8-25X25 MONOKIJKER

zaterdag 18 april 2020 10:33:15 Europe/Paris

De National Geographic Zoomar 8-25x25 monoculair biedt een traploze zoomfunctie en een speciale macrofunctie. Hierdoor kan het beeld niet alleen op grote afstanden scherpgesteld worden, maar ook op een afstand van minder dan een halve meter kan een object bekeken worden. Deze bijzondere technische eigenschap maakt het dat de monoculair heel breed inzetbaar is. De volledige coating van de lenzen en het optische glasmateriaal zorgen voor een heldere en briljante beeldkwaliteit.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5