Search Site
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Gratisverzending > € 50,-
   daaronder slechts € 3,95
  • Vóór 15.00 uur besteld
   = morgen in huis
  • Achteraf betalen
   Kopen zonder risico
  • Gratis retour 
   binnen 30 dagen

Welke verrekijker kopen?

donderdag 15 december 2016 10:51:50 Europe/Paris

Het kiezen van de beste verrekijker is niet zo gemakkelijk als het misschien lijkt. Want hoe moeilijk kan het zijn om een grote bril te kopen? Maar een verrekijker is niet zo simpel als een ‘grote bril’. Twee kleine telescopen naast elkaar, dat zou een betere omschrijving zijn. Net als de telescoop is een verrekijker een technisch hoogstandje.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Max

Beste telescoop voor kinderen

vrijdag 9 december 2016 13:21:27 Europe/Paris

Als u net als vele anderen razend enthousiast bent over sterrenkunde, en deze hobby graag wilt delen met uw kinderen is het een leuk idee om een beginnerstelescoop aan te schaffen. Want de kleine met uw dure telescoop laten spelen is misschien net iets te veel van het goede.

Lees meer
Geplaatst in Telescopen door Max

Welke verrekijker voor kinderen kopen?

vrijdag 9 december 2016 13:15:55 Europe/Paris

Het aanschaffen van een verrekijker is een geweldig cadeau voor een kind. Misschien is uw kind wel een toekomstige vogelaar! Ook als u zelf een vogelspotter bent, en u uw kind eens kennis wilt laten maken met de wondere wereld van de ornithologie is een kinderverrekijker een heerlijke uitkomst.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Max

Nachtkijker koop advies?

vrijdag 9 december 2016 13:09:17 Europe/Paris

Sinds de nachtkijker is uitgevonden zijn er grote stappen gemaakt wat technologie betreft. Er wordt daarom onderscheid gemaakt op basis van de verschillende generaties. Er zijn op dit moment drie generaties.

Lees meer
Geplaatst in Nachtkijker door Max

Welke verrekijker geschikt voor vogels kijken?

vrijdag 9 december 2016 12:58:24 Europe/Paris

Het is u misschien al opgevallen dat voor iedere activiteit een andere verrekijker geschikt is. Er zijn verrekijkers voor de sport, verrekijkers voor de jacht, en dus ook verrekijkers voor het kijken naar vogels. 

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Max

Welke telescoop kopen?

donderdag 8 december 2016 16:59:13 Europe/Paris

De oneindigheid van het heelal is een indrukwekkend fenomeen. Daarom is de telescoop uitgevonden. De sterren in de hemel lijken dichtbij te zijn, maar bevinden zich verder van ons vandaan dan voor te stellen is. De mens moet het daarom doen met het vanaf de aarde observeren van de sterren.

Lees meer
Geplaatst in Telescopen door Max

Richtkijker koopadvies

donderdag 8 december 2016 16:45:19 Europe/Paris

Op jacht gaan zonder richtkijker is als uw veters strikken zonder schoenveters. Een hulpmiddel waar geen jager zonder kan. Want zonder richtkijker wordt het precies richten op een doelwit wel erg lastig. Maar wat moet u doen als u geen verstand van zaken heeft?

Lees meer
Geplaatst in Richtkijker door Max

Wat is een goede jacht verrekijker?

donderdag 8 december 2016 16:21:21 Europe/Paris

Voor de jagers onder ons is een degelijke verrekijker essentieel. Natuurlijk hebben veel jachtgeweren al een scope, maar die is niet ontworpen om dieren mee op te speuren. Het is ook niet erg handig om uw geweer de hele tijd omhoog gericht te houden. Jagers gebruiken verrekijkers bij het spotten van dieren en het bepalen van de diersoort. Maar wat is de beste jachtverrekijker om te kopen?

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Max

Waar opletten bij spottingscope kopen?

donderdag 8 december 2016 16:11:47 Europe/Paris

Een goede spottingscope vinden is niet moeilijk. Het vinden van de voor u perfecte spottingscope is dat soms wel. Er zijn veel factoren waar u aan moet denken alvorens u een scope koopt. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan de grootte, de lens, de behuizing en het zoombereik.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Max